Mini cursus; Borders in de praktijk

Woensdag 7 november 2018

Mini cursus; Borders in de praktijk

Een mooie border in de tuin. Hoe doe je dat? We hebben dit aan Alie Stoffers van De Tuinerie te Kolham gevraagd. Zij geeft deze avond een mini cursus. Heeft u altijd al willen weten hoe je tuiniert op kleur, hoe je bloeispreiding toepast, wat een goede duo beplanting is, zegt “leuners en steuners” u iets, wat is inplanten op schaal? Dan moet u deze avond niet aan u voorbij laten gaan! De bedoeling van de mini cursus is om aan de hand van veel beeldmateriaal een aantal zaken de revue te laten passeren. Neem pen en papier mee om aantekeningen te maken. Nadien krijgt u een hand out met de inhoud van de cursus mee naar huis.

Datum:        Woensdag 7 november 2018

Aanvang:    20.00 uur

Locatie:       Multifunctioneel Centrum ’t Vinkhuys, Diamantlaan 94, Groningen

Kosten:        5,- voor leden, 10,- voor niet-leden

Informatie:  http://www.de-tuinerie.nl/

Hier vind u een overzicht van alle activiteiten en alle actuele zaken van de afdeling Groningen.

Boom van de vrijheid - Tour de France (1)
HOP