Opgeven Tuingroep Groningen

Binnen onze vereniging gaan er af en toe stemmen op, om voor de leden die daar belangstelling voor hebben, zogenaamde tuingroepen te vormen. Hierbij kunt u denken aan groepen van zo’n 5 á 8 leden, die een paar keer per jaar elkaars tuin bezichtigen (bijvoorbeeld van april tot oktober) en die de ontwikkeling van de tuin kunnen volgen.

Het kan gaan om grote of kleinere tuinen. In de stad Groningen of daarbuiten. Het kan naast het informatieve en genieten, iets stimulerends en gezelligs hebben, adviezen uitwisselen, mogelijk een stekje delen en een kopje thee.

Wij zijn benieuwd of hier belangstelling voor is. We proberen eerst 1 groepje te vormen. Een groep die door de week op een ochtend of een middag samen komt. Te beginnen met de dinsdag of de donderdagmiddag. De frequentie is met de groep te bepalen.

Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u dat via onderstaande formulier doorgeven aan een van onze leden; Helen Buwalda. Zij zal dan proberen een eerste groep te vormen. Misschien volgen er later meer groepen op evt. andere tijden.

Invullen webformulier

* Welke dag heeft uw voorkeur?
* Bent u lid van Groei en Bloei?

* is verplicht veld

Hier vind u een overzicht van alle activiteiten en alle actuele zaken van de afdeling Groningen.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2