Avondbustocht

Dit jaar is de organisatie van de avondbustocht in nieuwe handen. Rixt van Gosliga van tuinadviesbureau “De Korenbloem” heeft zich hiertoe bereid verklaard. Rixt is geen vreemde in “tuinenland”; met haar bedrijf is zij dagelijks bezig om GROEN onder de aandacht te brengen. Door het inrichten van tuinen met oog voor groen kunnen mensen de natuur dichtbij huis ervaren. Rixt geeft cursussen, presentaties en rondleidingen. Zo worden deelnemers wijzer over tuinontwerpen en plantensoorten. Welke tuinen heeft Rixt voor onze bustocht op het oog? Het blijft voor nu nog een verrassing! Ga mee, het vervoer wordt geregeld, want we gaan per bus!

Datum:    Dinsdag 9 juli 2019

Vertrek:   18.15 uur

Locatie:   P-plaats Kardinge, Groningen

Kosten: €20,- voor leden, €25,- voor niet-leden

Opgave:  Klaaske Beekhuis | tel. 0594-611685 | Opens window for sending emailklaaske.bd(at)hotmail.nl

Hier vind u een overzicht van alle activiteiten en alle actuele zaken van de afdeling Groningen.

Knollentuin zonder ziel
foto’s voor de stortbuien van vandaag