Activiteiten & Actueel

Op 17 maart organiseren wij de workshop “Hanging basket" maken. Tijdens deze workshop wordt er onder begeleiding een Engelse hangmand gevuld.

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt door Renate van Oostwaard uitleg over de verzorging van een hanging basket. Daarna gaan we zelf aan de slag. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, meststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stek stadium. Er kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment zomerbloeiers om tot een mooie kleurencombinatie te komen! Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets op de kwekerij  zo’n anderhalve maand worden verzorgd (dit is optioneel!), omdat het buiten nog te koud is. Na IJsheiligen (half mei) kunnen de hanging baskets worden opgehaald. U zult versteld staan!

De workshop kost € 27,50 per persoon. Dit is inclusief hanging basket, ca. 15 stekken, teeltaarde, meststoffen, koffie of thee en advies en begeleiding. En uiteraard de anderhalve maand verzorging! Als u al in het bezit bent van een hanging basket met een diameter van 40 cm dan mag u deze ook gebruiken en krijgt u € 1,50 korting. De kokosmat kunt u bij ons niet hergebruiken. Dit in verband met het risico op schimmelziektes.

Wij hopen u enthousiast gemaakt te hebben en zouden het heel erg leuk vinden om u bij ons op de kwekerij te mogen ontvangen!

 

Datum:   Zaterdag 17 maart 2018

Tijdstip:  9.30 uur – 11.30 uur

Locatie:   VOF Van Oostwaard / De Akkers 17 / Zuidbroek / tel 0651854872 / eigen vervoer              

Kosten:  €27,50 voor leden

Aanmelden: voor 29 januari via Annette Schreuder | tel 050-5774123 | Opens window for sending emaila.g.schreuder(at)ziggo.nl, nadien via het contactformulier op de website  Opens external link in new windowwww.vanoostwaard.com)

 

 

 

meer

Hier vind u een overzicht van alle activiteiten en alle actuele zaken van de afdeling Groningen.

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase deel 2