foto's

Welkom bij Groei & Bloei Groningen

De afdeling Groningen e.o. telt ongeveer 240 leden. Al deze mensen lezen het prachtige tuinblad Groei en Bloei en zijn daardoor ook lid van de vereniging KMTP (Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde). Het bestuur van de afdeling Groningen organiseert allerlei activiteiten voor haar leden:

• Zie hier ons: Initiates file downloadJaarprogramma 2017-2018 en laatste nieuwsbrief!
  • NIEUW: Doe mee en geef je op voor een Opens internal link in current windowtuingroep!
  • Lezingen. Er worden geregeld een meer of minder bekende sprekers uit de 'groene wereld' uitgenodigd voor een lezing, die voor leden van Groei en Bloei meestal gratis toegankelijk is. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen een bescheiden entree. Het zijn altijd bijzonder inspirerende gebeurtenissen voor elke tuinliefhebber.
  • Excursies. Jaarlijks wordt er een busreis gemaakt naar mooie tuinen en/of een bedrijf.
  • Cursussen en workshops. Leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor diverse cursussen, zoals bloemschikken, bollenmanden maken, hanging-baskets maken. Het aanbod varieert elk seizoen.
  • Kerstarrangement. In de gezelligste tijd van het jaar kunt u zich opgeven voor het maken van een mooi kerststuk. In 2017 werd georganiseerd op zaterdagmorgen 16 december.
  • Open Tuinen Dagen. De commissie Open Tuinen Dagen zorgt voor een jaarlijks hoogtepunt in het tuinseizoen: vele tuineigenaren stellen een weekend in de zomer hun tuin open voor algemeen bezoek.

Kortom: als tuinieren uw hobby is kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

Filmpje over Groei en Bloei

Deze maand in Groei & Bloei