foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Groningen

De afdeling Groningen e.o. telt ongeveer 230 leden. Al deze mensen lezen het prachtige tuinblad Groei en Bloei en zijn daardoor ook lid van de vereniging KMTP (Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde). Het bestuur van de afdeling Groningen organiseert allerlei activiteiten voor haar leden:

  • ZIE HIER VOOR ONS: Initiates file downloadJaarprogramma 2018-2019 en onze laatste Initiates file downloadnieuwsbrief
  • In 2018 vierden Groei en Bloei Groningen haar 140 jarig jubileum. Eveline Hilhorst maakte een mooi historisch Initiates file downloadoverzicht
  • Lezingen. Er worden geregeld een meer of minder bekende sprekers uit de 'groene wereld' uitgenodigd voor een lezing, die voor leden van Groei en Bloei meestal gratis toegankelijk is. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen een bescheiden entree. Het zijn altijd bijzonder inspirerende gebeurtenissen voor elke tuinliefhebber.
  • Excursies. Jaarlijks wordt er een busreis gemaakt naar mooie tuinen en/of een bedrijf.
  • Cursussen en workshops. Leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor diverse cursussen, zoals bloemschikken, bollenmanden maken, hanging-baskets maken. Het aanbod varieert elk seizoen.
  • Kerstarrangement. In de gezelligste tijd van het jaar kunt u zich opgeven voor het maken van een mooi kerststuk. In 2018 wordt dit georganiseerd op zaterdagmiddag 15 december.
  • Open Tuinen Dagen. De commissie Open Tuinen Dagen zorgt voor een jaarlijks hoogtepunt in het tuinseizoen: vele tuineigenaren stellen een weekend in de zomer hun tuin open voor algemeen bezoek.  Initiates file downloadOpen tuinen dagen 2018!

Kortom: als tuinieren uw hobby is kunt u bij ons terecht. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

Filmpje over Groei en Bloei

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL